• darkblurbg
    Door te investeren in jezelf geef je bewust vorm,
    richting en inrichting aan je leven.

Als Spiritual Counselor, Poly Energetisch Coach en levensstrateeg ondersteund en begeleid Patricia je bij ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties in je leven. Counseling en Poly energetische coaching is geschikt voor iedereen die stress ervaart, het gevoel heeft dat alles te veel is, vastloopt of tegen problemen aanloopt binnen het gezin, werk of relaties. En is erop gericht mentale blokkades of psychische stagnatie te verhelpen. Je verkrijgt inzicht in je emoties en meer begrip waarom je deze emoties hebt.  Je leert je eigen hulpbronnen en innerlijke kracht aan te spreken om de gewenste verandering in te zetten. Het kan je helpen de balans in jezelf en je leven terug te vinden waardoor klachten verminderen en geheel kunnen oplossen doordat je inzicht krijgt en er uitzicht ontstaat. Je gaat anders naar het leven kijken en veerkrachtiger in het leven staan. Counseling kun je ook wel zien als een verdieping op coaching.

Coaching is meer gericht op het vrijmaken van jouw potentiële kwaliteiten. En leert je om meer vanuit je hart en minder vanuit je hoofd te leven. Jouw voelen staat hierin centraal!  Je wordt in proces gezet, waarin je een weg vindt om te gaan met blokkades en (denk) patronen doorbreekt. Coaching helpt je te ontdekken hoe jij het beste uit je leven haalt om zowel privé als zakelijk alleen nog maar te doen waar jij gelukkig van wordt!

Zowel in de rol van counselor en coach ondersteunt en begeleid Patricia jou bij persoonlijke en/of professionele veranderprocessen. En zet ze je aan tot zelfreflectie, waardoor je zelfinzicht groter wordt. Je verwerft een groter bewustzijn van jezelf.  Dit geeft je meer bewegingsvrijheid. Je krijgt grip op je gedachten, gevoelens en gedrag. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en word je autonomer en gelukkiger.

Kom je er alleen niet uit en zou je graag door Patricia begeleid worden neem dan contact op. Ze bespreekt graag of en wat ze voor jou kan betekenen. Patricia denk niet in oplossingen, maar gaat uit van jouw persoonlijke dynamiek en kracht om de door jouzelf gestelde doelen te behalen. Het antwoord zit in jou.

Contact

InnerYourney Counseling
Coaching & Training

Duivenkamp 787
3607 WB Maarssen

KVK 66884896

BTW nr: NL001961034B14

06 27 171 607
info@innerYourney.nl

Sharing is caring!