• darkblurbg
    Do more, feel better, live longer
    Geef je immuun systeem een boost met Healy
  • darkblurbg
    Happy Healthy Healy

STRESS, PIJN, MOEITE MET SLAPEN?

Ervaar je vaak en veel pijn, zoals bijvoorbeeld fibromyalgie maar ook tal van andere vormen van (chronisch) pijn, heb je problemen met slapen, migraine, last van stress, angst, of kom je energie te kort?

Dan is een behandeling met de Healy misschien iets voor jou!!

Wat doet Healy Frequentie Therapie

De Healy stimuleert jouw gezondheid en welzijn doordat de Healy de juiste frequenties stuurt naar je cellen. Het zelfherstellend vermogen van je lichaam krijgt daardoor een boost. Hierdoor wordt als het ware je lichaam weer ‘gereset’.

Elke cel heeft zijn eigen frequentie of trilling. Frequenties kunnen veranderen, doordat je je lichaam of geest overbelast door allerlei oorzaken of trauma's van buiten af.

Denk maar eens aan emotionele blokkades zoals verdriet, angst, onzekerheid, frustratie, boosheid zorgen. Het zorgt voor een disbalans op cel niveau.

Ook een ongeluk, geweld van buiten af, fysieke overbelasting door zwaar werk bijvoorbeeld, een burn-out, pijn, chronische pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slapeloosheid, klachten aan spieren, botten en/of gewrichten zorgen voor een disbalans op cel niveau.

Tevens staan we dagelijks bloot aan allerlei elektrische straling. Elektra, Televisie, Telefoon, Wifi, PC, Elektrische apparaten. Dat zie je niet, maar het is er wel. Dit heeft een negatieve invloed op jouw systeem en dat dringt diep door in je cellen.

Je lichaam moet weer herstellen en daar helpt de Healy bij. Op het diepste niveau stuurt de Healy de juiste frequenties naar je cellen zodat de spanning van de celmembraan zich herstelt oftewel cel optimalisatie. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt ge(re)activeert en dat heeft een positieve invloed op je welbevinden. Zowel fysiek als mentaal.

Gezonde cellen zorgen voor gezondheid

Gezondheidsproblemen ontstaan door een afnemende spanning van de celmembraan

De Healy bevordert het zelf herstellend vermogen.

Hoe belangrijk is de kwaliteit van je gezondheid voor jou? Hoe belangrijk vind jij gezondheid en welzijn? Hoe fijn is het om je actief, sterk en gezond te voelen? 

De Healy biedt toepassingen om je fit te blijven voelen, om pijn te verminderen en om je op bio-energetisch niveau te regenereren, herstel op cel niveau. Een zieke cel die vernieuwt, geeft de ‘oude’ zieke informatie door aan de vernieuwde cel. Een zieke cel blijft ziek als je het niet op cel niveau aanpakt. Healy helpt jou bij het verbeteren van je vitaliteit, zodat de energiestroom wordt verbeterd en je energievoorraad wordt geactiveerd.

Wat is Healy?

Het is een gecertificeerd medisch product van slechts 5 x 5 cm groot, getest en erkent door de reguliere geneeskunde voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

Het is een combinatie van baanbrekende wetenschap en technologie. Een draagbaar medisch apparaat voor gezondheid, balans en welbevinden. Een nieuwe vorm van frequentietherapie en de opvolger van de Timewaver die al meer dan 15 jaar wordt gebruikt door artsen, therapeuten en behandelaars, onder andere in ziekenhuizen.

Ben je benieuwd waar de Healy allemaal nog meer voor kan ingezet worden? Neem dan contact met mij op. Het kan ingezet ter ondersteuning van je gezondheid en welzijn, zowel mentaal als lichamelijk en zeker ook preventief! Graag deel ik de vele ervaringen van gebruikers met je en of en wat het voor jou zou kunnen betekenen.

Meer balans voor lichaam & geest

 

Behandeling praktijk

Je kunt kiezen voor een behandeling met de Healy in mijn praktijk, maar je kunt ook zelf een Healy aanschaffen. De Healy is klein en super makkelijk in het gebruik. Het mooie van Healy is dat het geschikt is voor thuisgebruik. Dit betekent dat je deze zonder toezicht van arts of therapeut mag gebruiken voor jezelf en je gezin. Wanneer je graag de hand houdt in je gezondheid en je welzijn dan is dit een fantastisch hulpmiddel om je erbij te ondersteunen! Het werkt fantastisch bij migraine, alle soorten van chronische pijn en als ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen, alsmede preventief en ter bevordering van je gezondheid en welzijn. Bio resonantie die je nu bij jezelf kunt toepassen, thuis. Je zult merken dat je je investering er snel uit hebt.

 

 

Healy is investeren in je gezondheid en welzijn

 


De Healy gratis ervaren?

Kom je bij InnerYourney voor een consult uit mijn aanbod, dan ontvang je daar - indien gewenst - GRATIS een Healy behandeling bij cadeau. Bestel je de Healy via InnerYourney dat verzeker je je van een goede begeleiding, mijn kennis en expertise en mag je mij altijd raadplegen voor advies en vragen m.b.t. de Healy. Wil je direct een afspraak maken of heb je vragen? Klik dan hier. Ik beantwoord ze graag.  

 

Of bestel de Healy direct zelf en probeer hem 14 dagen uit

Niet goed? Geld terug!

Klik op de button en bestel hem direct.

Klik dan hier

 

* Disclaimer: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.