• darkblurbg
  Built a strong mindset, the body will follow!
 • darkblurbg
  Ending the diet mindset

♥ Bewezen succesvolle methode

♥ Voor altijd happy dieetvrij leven

Herken jij dit?

 • Je hebt al een vermogen uitgegeven aan diëten en afvallen, om iedere keer teleurgesteld en zwaarder te worden.
 • Je ziet op tegen de zomer omdat jouw lijf verre van een beach body is.
 • Je propt nog snel even een plak cake in je mond voor de visite verschijnt.
 • Op feestjes heb je het gevoel dat iedereen let op wat jij eet.
 • Je zegt tegen je kids, nu is het genoeg en vervolgens neem je zelf nog een handvol dropjes.
 • Je eet “stiekem”, als je alleen bent en niemand het weet.
 • Je voelt dat je meer en meer gebukt gaat onder het “gewicht tussen je oren’, dat zwaarder weegt dan wat de weegschaal aangeeft.
 • Je hebt de moed opgegeven dat er voor jou een oplossing kan zijn, je hebt al zoveel geprobeerd.

Het programma – Happy Dieetvrij door het leven- laat je zien dat afvallen ook voor jou mogelijk is, op een manier waar je blij van wordt. Een uniek programma dat is ontworpen om niet alleen je gewicht, figuur en maat te veranderen, maar vooral ook je relatie met voeding. Zodat jij de controle hebt, in plaats van dat eten de controle heeft over jou. Het is een bewezen effectieve methode; je gaat minder emotie eten, bent minder gevoelig voor externe verleidingen én minder gericht op lijnen. Het laat je zien hoe je de kracht van je onderbewustzijn succesvol gebruikt om af te vallen en hoe je eetgedrag blijvend te veranderen. Door het herprogrammeren van belemmerende en saboterende overtuigingen verminderen snaaimomenten en/of eetbuien vaak drastisch, of verdwijnen zelfs helemaal. Goed voor jezelf zorgen door jezelf te ontwikkelen, de regie te nemen, slimmer met emoties omgaan, minder te eten en bewegen is goed voor je zelfvertrouwen. En dat werkt positief door op veel meer gebieden in je leven. Je voelt je krachtiger, je bent zelfverzekerder en voelt je aantrekkelijker. Kortom, je maakt betere keuzes voor jezelf.


Wat kan het programma voor jou betekenen?
Gaandeweg zal je veranderingen gaan opmerken, zowel lichamelijk als in je hoofd. Je gaat een verschil merken op de manier waarop je met eten omgaat. Je maakt bewuste, betere en gezondere keuzes en het levert jou concreet op dat je nooit meer hoeft te diëten. Je mag echt álles eten wat jij lekker vindt. Je eventuele drang naar perfectionisme en controle vermindert en je geniet meer. Door je mind voor je te laten werken i.p.v. tegen je zal je uiteindelijk je ideale maat en gewicht bereiken en behouden. Stel je eens voor hoe vrij dat voelt. Bij dit programma maken we gebruik van hypnose en andere resultaatgerichte werkzame en bewezen interventies uit therapievormen zoals beschreven bij Poly Energetische Coaching. Aangevuld met mijn ervaring en intuïtie. Want ieder mens en iedere situatie is anders.

Voor wie is dit programma geschikt?
Voor iedereen die vindt dat het leven niet bedoeld is om af te zien, die houdt van een goed glas wijn en een stuk chocola. Maar die ook weet dat er wat moet veranderen om die extra kilo's voorgoed kwijt te raken. Voor jou als klaar bent met alle diëten. Voor jou als je meer liefde voor jezelf en je lijf wil ervaren.

Dus wil jij de regie in eigen hand nemen en happy dieetvrij door het leven gaan? Wil jij je relatie met eten voor eens en voor altijd veranderen? Leren hoe je de kracht van je onderbewustzijn succesvol gebruikt om af te vallen en je eetgedrag blijvend te veranderen? Wacht dan niet langer! Happy dieetvrij is een persoonlijk traject afgestemd op jou. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op. 

Voor wie is dit programma niet?

Dit programma is absoluut niks voor jou als je op zoek bent naar een Quick fix. 

Contact

InnerYourney Counseling
Coaching & Training

Duivenkamp 787
3607 WB Maarssen

KVK 66884896

BTW nr: NL001961034B14

06 27 171 607
info@innerYourney.nl

Sharing is caring!