• darkblurbg

Heb je behoefte aan reflectie, aan exclusieve tijd, ruimte en aandacht voor jezelf, een ont-moeting met jezelf om helder op een rij te krijgen wat de behoeften en wensen zijn voor de toekomst? Heb je behoefte aan een luisterend oor, een moment om je hart te luchten of met een buitenstaander van gedachten te wisselen over je leven? Zaken die je liever niet met familie of vrienden bespreekt en waar je jouw omgeving niet mee wil belasten omdat het op bepaalde vlakken even niet zo stroomt, je relatie niet lekker loopt, je vast zit op werkgebied of je gewoon niet lekker in je vel zit? Of is het juist een vraag of probleem waar je naaste omgeving geen raad mee weet?

Een keukentafel gesprek is een laagdrempelige manier van psychosociale begeleiding. Samen kijkt Patricia met je naar je situatie. Ze helpt om problemen onder ogen te zien en (alsnog) te verwerken. Dit gebeurt door er samen over te praten, door inzicht te geven, door alternatieven aan te boren, door ondersteuning en aandacht voor jou en de manier waarop je het probleem ervaart. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van je eigen capaciteiten, creativiteit en vindingrijkheid. Ze laat je ervaren hoe je je kracht en kwaliteiten kan inzetten om weer verder te kunnen. De gesprekken vinden plaats in een veilige en ontspannen setting in de praktijk. Maar kunnen ook online plaatsvinden via een video call.

Kennismaking

Heb je behoefte aan een keukentafel gesprek en wil je weten wat zij voor je kan betekenen neem dan gerust contact op. Patricia verteld graag wat ze voor jou kan betekenen.

Begeleiding op maat

Kies je voor deze vorm van kortdurende begeleiding dan maken we een persoonlijke begeleidingsplan. Wat zijn je wensen, waar wil je naartoe? Wat wil je emotioneel nog verwerken? Op basis van je behoeften krijg je dan de begeleiding die op je wensen is afgestemd en waarin de ruimte is die je nodig hebt.

Evaluatie

Na vijf gesprekken vindt er een evaluatie plaats en kijken we samen naar de voortgang. Hoe gaat het nu met je? Wat heb je al bereikt? Bent je tevreden? De evaluatie bepaalt mede het verdere verloop.

Een keukentafel gesprek worden op afspraak ingepland en geeft inzicht, handvatten en diepgang. 

Een consult vindt plaats in de praktijk of online via een video call waarbij je kan inloggen via computer, tablet of telefoon. 

Contact

InnerYourney Counseling
Coaching & Training

Duivenkamp 787
3607 WB Maarssen

KVK 66884896

BTW nr: NL001961034B14

06 27 171 607
info@innerYourney.nl

Sharing is caring!