• darkblurbg
    Dedicated to the reader:
    May you find happiness

Als Spiritueel counselor haalt Patricia informatie uit alle energie die om je heen is. Deze energie vertaal zij in woorden, beelden en inhoud. Hierbij krijg Patricia in de regel ook een ondersteunende boodschap door. Met alle verkregen informatie analyseert zij je situatie, je karakter, emotionele gebeurtenissen en aanwezige talenten. Op grond hiervan geef ze adviezen en spreek ze verwachtingen uit. Dit verschaft inzicht en vooruitzicht. Ook vindt er gedurende het consult vaak healing plaats. Deze kan plaats vinden op verschillende manieren en de ervaring leert dat je dit zelf voelt en kan volgen.

Een reading kan je brengen bij de kern van wie jij bent en bij de essentie van datgene waarmee je bezig bent. Waarbij je antwoord krijgt op levensvragen. Dit kan gaan over je werk, relaties, ouders, kinderen, opvoeding, lichamelijke klachten, huis en omgeving. Het is ook mogelijk een reading specifiek te richten op vragen m.b.t. je levensweg, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en spirituele zaken.

Een reading kan je ook net dat zetje geven wat nodig is om inzicht en handvaten te krijgen die jou helpen om grip op de situatie en je gedachten te krijgen. En kan daardoor enorm bevrijdend werken.

Doordat Patricia contact maak met je essentie worden vragen beantwoord en vallen puzzelstukjes in elkaar. Na een consult zijn mensen vaak bewuster, geraakt, bevestigd, geïnspireerd en ervaren ze meer rust. Als je bijvoorbeeld bent vastgelopen, vertel ze je waar dat mee te maken heeft, wat jij ervan kunt leren en wat je eraan kunt doen om het op te lossen of er anders mee om te gaan zodat de energie weer kan stromen. En omdat ze de kracht van de verschillende vormen van zorg kent kan ze je indien nodig, ook doorverwijzen naar de juiste zorgverlener. Bovenal blijf je ten alle tijde regisseur van en verantwoordelijk voor je eigen leven en maakt keuzes die voor jou goed voelen.

Heb je levensvragen, zoek je antwoorden of wil je gewoon eens een reading van Patricia ontvangen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Een consult worden op afspraak ingepland, duurt een uur en geeft inzicht, handvaten en diepgang. Je bijdrage is 75,-. Prijzen zijn incl. 21% BTW. Een zakelijk consult altijd ex. BTW. Betaling kan contant of via pin.

Een consult vindt plaats in de praktijk of online via een video call waarbij je kan inloggen via computer, tablet of telefoon. Betaling voor een online consult is vooraf bij boeking. Na betaling is je afspraak bevestigd en via email ontvang je dan de gegevens voor de video call, waarbij je kan inloggen via computer, tablet of telefoon.

Contact

InnerYourney Counseling
Coaching & Training

Duivenkamp 787
3607 WB Maarssen

KVK 66884896

BTW nr: NL001961034B14

06 27 171 607
info@innerYourney.nl

Sharing is caring!