• darkblurbg
  Be better than you were yesterday
 • darkblurbg
  What will your story be?
 • darkblurbg
  Be the best version of you!

Lichaam geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en is het uitgangspunt van Poly Energetische coaching. Het is een integrale vorm van begeleiding waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest werkzame aspecten uit diverse therapievormen. Het is een mix van disciplines uit hypnotherapie, regressietherapie, energetische therapie en lichaamswerk, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en verbale en non-verbale communicatie om tot inzichten te komen. Inzichten in de oorzaak van waar je tegenaan loopt, waarom dit in je leven gebeurt, wat je hiervan mag leren en hoe je hier effectiever mee om kunt gaan.

Voor wie?

 • Als je meer rust, vrijheid, geluk, plezier of overvloed in je leven wilt aantrekken
 • Als je vast zit, een probleem of vraag hebt op mentaal, emotioneel, lichamelijk, relationeel of spiritueel gebied;
 • Als je bewust wilt worden van blokkades die je afhouden van wat je graag wilt;
 • Als je moeite hebt om los te laten wat je niet meer dient;
 • Als je gebruik wilt (leren) maken van je geestkracht, je intuïtie en je zelfhelend vermogen;
 • Als je verantwoordelijkheid wilt nemen voor wat er in je leven gebeurt;
 • Als je klaar bent met allerlei diëten omdat ze niet werken. (Zie het programma blij dieetvrij”)

Jij bent de regisseur en zelfheler

Jouw hulpvraag staat centraal. Uitgangspunt voor InnerYourney hierin is dat je al 'heel' bent en alle kennis en hulpbronnen bezit die je nodig hebt voor een gelukkig leven. Ook tijdens ingewikkelde perioden heb je keuze hoe hier mee om te gaan. Niemand kan dat voor jou doen. Niemand anders dan jij kan kwesties oplossen of hanteerbaar maken. Het weten bevindt zich in jezelf. En poly energetische begeleiding is erop gericht om je te helpen deze innerlijke kracht in jezelf te herkennen, te voelen en te ervaren. Zodat je bewust vorm, richting en inrichting aan je leven kunt geven. 

Tijdens de orientatie-sessie wordt er gekeken naar wat het beste bij jou en jouw hulpvraag past. Van daaruit wordt de begeleiding opgestart en krijg je gereedschappen mee om vanuit een breder perspectief een nieuwe balans in jouw leven te creëren waardoor je meer liefde, geluk, succes, rust en balans kan ervaren.

Nieuwsgierig naar deze krachtig resultaatgerichte vorm van begeleiding en wat het voor jou kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak voor een oriëntatie gesprek. Aan de hand hiervan laat ik je weten wat ik voor je kan betekenen. Ook heb je aan het eind van dit gesprek al heel veel inzichten gekregen in je bewuste en onbewuste processen waar je iets mee kan.

Contact

InnerYourney Counseling
Coaching & Training

Duivenkamp 787
3607 WB Maarssen

KVK 66884896

BTW nr: NL001961034B14

06 27 171 607
info@innerYourney.nl

Sharing is caring!