• darkblurbg

Grip verliezen op je leven. Het kan ons allemaal weleens gebeuren. Ineens lijkt het alsof niks meer lukt en dat alles in je leven tegen zit. Door wat je hebt meegemaakt, hoe je bent opgegroeid of misschien door een niet direct aanwijsbare reden. De problemen stapelen op en zo ook je emoties. Je voelt je machteloos, vaak verdrietig, boos, wanhopig, onbegrepen.

Hierdoor kun je ook allerlei lichamelijke klachten krijgen. Je kunt niet meer slapen, wordt s'nachts wakker, bent prikkelbaar, emotioneel. Het emmertje loopt over. Je doe-vermogen, zoals in actie komen, volhouden en omgaan met (nog meer) tegenslagen wordt steeds minder. Je veerkracht neemt meer en meer af. En dat is ook niet gek omdat je gevoel dat alles mislukt of dat het toch geen zin heeft, alleen maar sterker wordt. 

Patricia kan je helpen de neerwaartse spiraalbeweging te doorbreken. Samen kijkt zij met jou naar je situatie. En gaat ze met je op zoek naar mogelijkheden en kansen om je problemen of beperkingen weer het hoofd te kunnen bieden. Ze laat je ervaren hoe je je kracht en kwaliteiten kan inzetten om weer verder te kunnen.

Doel

Het doel van de psychosociaal begeleiding is het herstellen van veerkracht, het leren omgaan met de uitdagingen van het leven en het behandelen van disfunctioneel gedrag. De gesprekken vinden plaats in een veilige en ontspannen setting in de praktijk. Maar kunnen ook online plaatsvinden via een video call.

Kennismaking

Heb je behoefte aan begeleiding en wil je weten wat Patricia voor je kan betekenen, neem dan gerust contact op. Ze verteld graag wat ze voor je kan betekenen. Voor Psychosociale begeleiding & coaching is geen verwijzing van de huisarts nodig. 

Begeleiding op maat

Kies je voor deze vorm van kortdurende laagdrempelige begeleiding dan maken we een persoonlijke begeleidingsplan. Wat zijn je wensen, waar wil je naartoe? Wat wil je emotioneel nog verwerken? Op basis van je behoeften krijg je dan de begeleiding die op je wensen is afgestemd en waarin de ruimte is die je nodig hebt. 

Gesprekken vinden plaats in de praktijk of online via een video call waarbij je kan inloggen via computer, tablet of telefoon.

Wat is Psychosociale begeleiding?

De term Psychosociaal therapie lijkt op Psychotherapie, maar is dat niet. Het is ook geen coaching. Ik leg graag de verschillen uit.

Psychosociale begeleiding is een verzamelnaam voor behandelvormen die of een combinatie van meerdere technieken of psychosociale behandelvormen zijn. Dit kan betekenen dat de therapeut verschillende vormen samenvoegt tot een nieuwe stijl of dat de therapeut een eigen methode inzet bij de psychosociale behandeling van de cliënt. Psychosociale begeleiding valt onder de Complementaire zorg.

 

Contact

InnerYourney Counseling
Coaching & Training

Duivenkamp 787
3607 WB Maarssen

KVK 66884896

BTW nr: NL001961034B14

06 27 171 607
info@innerYourney.nl

Sharing is caring!