BEN JE ER KLAAR VOOR?

Gepubliceerd op: 15-11-2020

Kiezen om te veranderen. Wat als je er vandaag voor kiest om te veranderen? Wat als je het nooit doet? Wat dan? Wanneer komt het moment voor jou dat het moet gebeuren? Nu? Het antwoord komt maar al te vaak wanneer het te laat is; wanneer het leven ons keihard in het gezicht slaat met iets dat te groot en te zwaar is om te negeren; iets dat ons dwingt van richting te veranderen, of we dat nu leuk vinden of niet.

NEGEREN

Als mensen zijn we een kei in het negeren van signalen te leven zoals het is, we blijven doorgaan in de waan van de dag. Totdat de zeepbel elkaar valt.  We leven ons leven met het idee van ‘dit’ is voorlopig wel voldoende’ of zoiets van; deze relatie is niet alles, maar beter iets dan niets. We negeren het gefluister van onze ziel dat ons vertelt dat het leven (een beetje) beter zou kunnen zijn. Het leven is vol onzekerheid. Het kan lijken alsof we alle tijd van de wereld hebben, maar niets is minder waar. Wanneer het “Oh nee, what’s happening”-moment valt, wordt je gedwongen te zien hoeveel tijd je hebt verloren.

JE BENT ER KLAAR VOOR.

Wat het ook is, waar je ziel je ook toe roept; of het nu gaat om een ​​kleine verandering om meer vreugde te brengen in je leven of om een ​​mega shift om je wereld in een andere richting te sturen ... Je bent er al klaar voor! Er is een deel in jou dat weet dat je er klaar voor bent. Dat deel van jou is je hele leven er al klaar voor geweest. Het is dat deel van jou dat op je wacht om naar de waarheid te luisteren. En de waarheid is dat er geen reden is om je klein te houden, ongelukkig te zijn, te verliezen wie je werkelijk bent - je kunt je inspiratie volgen, je doelen en dromen wanneer je maar wilt.

KIEZEN

Je kunt ervoor kiezen om het anders te doen, anders te ZIJN, anders te kiezen - elke minuut van elke dag. Er is geen reden om de oude patronen te volgen die je weerhouden van waar, wie en wat je wilt zijn.  Precies hier, dit huidige moment in dit leven ... is NU…dit is waar we zijn. Dit is waar we moeten beslissen om te veranderen. NU, dit moment. Alles heeft op zijn fundamentele niveau een keuze. Je bent de schepper van je leven door de beslissingen die je NU… VANDAAG neemt! Net zoals je hebt gecreëerd waar je nu bent door de beslissingen en acties die je eerder hebt genomen. Als je nu niet bent waar je wilt zijn; als het leven niet in de richting wijst van waar je heen wilt. Als je voelt dat je ziel je pusht om iets anders te doen; KIES dan om te veranderen.

 

 

"Wanneer we niet langer de situatie kunnen veranderen,

worden we uitgedaagd onszelf te veranderen".

 

VOORSTELLINGSVERMOGEN

Stel je je leven eens voor over zes maanden. Ga met je voorstellingsvermogen een half jaar vooruit in de tijd en stel je voor dat je leven precies is zoals het nu is. Je doet nog steeds dezelfde dingen die je nu doet. Je bent nog steeds gefrustreerd door precies dezelfde oude dingen. Als je leven nu leeg, saai of onbevredigend is, dingen niet zijn zoals je zou willen dat ze zijn, stel je dan eens voor hoe dat over weer zes maanden zal voelen.

Ok, gedaan? Schud dan nu dat sombere vooruitzicht van je af en stel je nu eens voor hoe je leven eruitziet als je bent waar je wilt zijn, wie je wil zijn, het leven leidt dat je wil leiden. Als er geen belemmeringen zijn. Geef dat vorm in je voorstellingsvermogen en begin deze gedachten, deze beelden in je hoofd te entertainen. Zo vaak als je kan. Want wat je aandacht geeft groeit. Je trekt aan in je leven waar je het meest aan denkt. Gedachten zijn dingen en enorm krachtig. Ze zijn je leven.

Niet tevreden met je leven, je relatie, carrière of wat dan ook? Bestudeer je gedachten. Wat denk je en erken alle dingen in je leven die je niet dienen en maak de keuze om ze te laten gaan.  Denk na over waar je meer van wilt zien en omarm elke mogelijkheid, groot en klein, die jou meer en meer het momentum doen opbouwen om het leven dat je wilt leven, te leven. Te zijn waar je wilt zijn. De relatie te hebben die je wilt hebben, de carrière etc. Dit is de dag, hier en nu, om te kiezen voor veranderen. Stel jezelf de vraag; "wat is ervoor nodig en moet worden veranderd om mijn hartsverlangen te leven?". 

TIJD

Tijd is niet te koop! Dagen, maanden, jaren vagen weg en jij bent TE belangrijk om jezelf te kort te doen! Jij bent de schepper van je leven, maak het je mooiste tijd. Dat verdien je. Kies voor jezelf en laat je niet van je pad brengen door anderen. Wees niet ontrouw aan jezelf om trouw te zijn aan een ander! Je mag fouten maken, je mag veel fouten maken. Maar je mag jezelf niet naar beneden halen. Jezelf bekritiseren. Investeer in jezelf wat je in anderen investeert. Je zult zien dat wanneer je dat gaat doen je in veelvoud terugkrijgt van wat je nu buiten jezelf zoekt. You can do this!

Kun je hierbij wat hulp gebruiken? Neem contact met mij op en ik bespreek graag met jou de mogelijkheden. 

Namaste!

Liefs Patricia

 

Leuk artikel? Delen is lief :-)