• darkblurbg
    Gelukkig worden begint met de vraag:
    Wat houdt mij tegen?
  • darkblurbg

Patricia Prinsen is de drijvende kracht achter InnerYourney. Als Spiritual Life Counselor en levensstrateeg ligt haar werkgebied in adviseren, inspireren, coaching en begeleidings-activiteiten. De aanpak verschilt wezenlijk van die van een coach. De werkwijze is breder en beperkt zich niet tot deze ene rol. Het onderscheid zich door het toepassen van verschillende werk methodieken zowel uit de reguliere en meer complementaire vormen van zorg. Ze help je inzicht te krijgen in je vraagstukken, geeft je handvaten en helpt je jouw kracht te hervinden waardoor verandering in beleving plaatsvindt en hierdoor dingen in je leven veranderen. Je gaat anders naar het leven kijken en veerkrachtiger in het leven staan.

Patricia; “Mijn missie is iedereen die daarvoor openstaat te begeleiden en ondersteunen naar het verbeteren van de verbinding met zichzelf. Te weten wie je in essentie bent geeft rust en helderheid, en de mogelijkheid je volledig potentieel te benutten. Vanuit deze verbinding met jezelf, kan je alles realiseren wat je tot in je diepste kern graag wil en zo kan je er uiteindelijk ook moeiteloos zijn voor de ander.

Alle vormen van ondersteuning die ik bied, hebben tot doel je bewustzijn en zelfkennis te vergroten en gevoelens van eigenwaarde, vrijheid, balans en geluk te versterken. Ik weet dat hulp vragen niet altijd makkelijk is, terwijl dat juist enorm bevrijdend kan zijn. Het kan je juist dat zetje geven wat nodig is om inzicht en handvaten te krijgen die jou helpen om grip op je gedachten en je leven te krijgen. En je leiden naar een meer vervullend leven. Leven vanuit je essentie. Jouw kracht! 

 Alle antwoorden zitten in jezelf en doordat we contact maken met je essentie worden vragen beantwoord en vallen puzzelstukjes in elkaar.  Inmiddels begeleid ik al meer dan 20 jaar mensen die meer uit hun leven willen halen en willen leven vanuit hun innerlijke kracht. Daarbij zet ik naast al mijn kennis en ervaring mijn sterk ontwikkeld intuïtief vermogen in. Vakmatige kennis en spiritualiteit gaan voor mij hand in hand en mijn werk als medium/ paragnost valt daar ook onder.

Door mijn achtergrond in psychotherapie, NLP (master) en aanvullende opleidingen in zowel de reguliere als complementaire zorg in combinatie met een intensieve weg aan levenservaring weet ik wat de kracht van de verschillende vormen van zorg is. En kan ik je daarin begeleiden en indien nodig ook verwijzen.

“Let the mind calm down and the heart start to open.
Then everything will be very obvious”

- Sri Sri Ravi Shankar-

Heb je interesse en zou je door Patricia begeleid willen worden, kijk dan eens bij haar aanbod. Zij werk altijd vanuit wezenlijkheid en persoonlijke verbinding. Die is transparant en oprecht. Direct, liefdevol en met compassie.

Bekijk aanbod