Skip to content

“Patricia is een doortastende, integere coach en reikt door middel van verscheidene technieken verschillende oplossingen aan welke direct in de praktijk toe te passen zijn. Haar prettige en open persoonlijkheid zorgt voor een geborgen gevoel en vertrouwen. Haar intuïtie laat haar niet in de steek en ze zal deze, indien gewenst uiteraard, met je delen. Ik heb veel aan de gesprekken, tips & tricks in mijn professionele en privéleven (gehad) en raad Patricia dan ook aan iedereen aan die zich (verder) wil ontwikkelen, even vastloopt en/of het fijn vindt om te sparren over dingen die op dat moment even een uitdaging zijn. Patricia heeft bij mij gezorgd voor nieuwe inzichten, groei en veel realisatie op de gebieden die ik aan wilde vliegen. Zij is een rots in de branding wanneer je dat steuntje in de rug het hardste nodig hebt. Het is een feest om te mogen werken met Patricia.”

Alexa

“Vanaf de eerste keer dat ik met Patricia in gesprek raakte, voelde ik mij erg op mijn gemak. Ik voel mij gehoord en gezien. Patricia is open, eerlijk en puur en laat je volledig in je waarde. Ze oordeelt niet, ziet het totaalplaatje, stelt goede vragen en geeft je ook praktische tips mee waar je wat aan hebt in je dagelijkse leven. Simpel, maar zo effectief. Ik heb de sessies als zeer prettig ervaren. Laagdrempelig, met respect en liefdevol! Ze heeft mij geleerd weer meer te voelen en dat ook toe te laten in plaats van in de overlevingsstand gaan. Ik hoop dat ze nog veel andere mensen een stap verder mag helpen.”

Ilona Daniels - Utrecht

“Patricia, ik wil je bedanken voor de fijne sessies die ik bij je heb gehad. Ik ben zo blij dat ik bij je ben geweest. Ik voelde toen pas hoe uitgeput ik was. Het toelaten van emotie is best wel een dingetje van me. Je hebt mij laten zien dat het anders kan. Je adviezen, inzichten en begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik patronen heb kunnen doorbreken waarvan ik dacht dat het mij nooit zou lukken. Je hebt mij laten zien hoe belangrijk het is te kiezen voor mezelf. Het heeft mij zoveel opgeleverd en nog steeds. Echt ontzettend bedankt!”

Annelies de Lange-Hillen - Amsterdam

“Wat voelde ik mij opgelucht na het intakegesprek met jou. Het eerste wat ik tegen je zei was; ik kom maar niet verder. En je zag precies waar ik vast zat. Patricia ik ben je zo dankbaar! Je hebt mij mijn vertrouwen in mezelf teruggegeven. Ik heb mijn grootste angst overwonnen. Ik heb zoveel goede adviezen en tools meegekregen waardoor ik nu zelf weer verder kan. Dat gun ik iedereen! Ze kijkt dwars door je heen, is to the point, oprecht en een warme persoonlijkheid. Ik ben geland, een mooier cadeau heb ik me niet kunnen wensen. Zo blij! Dank je wel.”

Inez Goethe - Zaandijk

Hi, mijn naam is Patricia...

En mijn missie is om jou te helpen herinneren wie je werkelijk bent. Te weten wie je in essentie bent geeft RUST en HELDERHEID en de mogelijkheid je volledig potentieel te benutten. Vanuit deze verbinding met je-Zelf, kan je alles realiseren wat je tot in je diepste kern graag wilt en een leven leiden waar je blij van wordt. Een leven met meer zelfliefde, zelfvertrouwen, eigenwaarde en bewustzijn als stevige basis.

Meer over mij
Back To Top