Skip to content

Ontdek de Kracht van Tijd voor Jezelf

In de workshop ‘Ontdek de Kracht van Tijd voor Jezelf’ draait alles om een inspirerende reis naar lichaamsbewustzijn, heling van het hart en bewuste keuzes, waarbij we ons verdiepen in het thema ‘Tijd voor Jezelf’.

In een kleine groep duiken we dieper in het verhaal dat jouw lichaam te vertellen heeft wanneer je écht contact maakt met jouw hart.

Gevoelens van druk, stress, onverwerkte emoties, verlies en het gevoel iets te missen in het leven kunnen een enorme impact hebben op ons welzijn. Door tijd te nemen voor jezelf en jezelf de aandacht te geven die je verdient, vergroot je niet alleen je bewustzijn, maar ook je verbondenheid met het leven en jouw diepste verlangens. Jouw lichaam biedt wijsheid door te voelen en te ervaren.

Van hoofd naar hart

In de workshop ‘Ontdek de kracht van Tijd voor Jezelf’ ga je een reis van het hoofd naar het hart maken. Je zult gaan ervaren hoe het unieke en magische ‘Heart Ritual’  je dichter bij jezelf brengt. Je ontvangt hierbij  jouw eigen keramieken hart, dat jou zal helpen de kracht van je hart te ervaren. We gaan stilstaan bij de ervaringen die jou hebben geraakt en ze transformeren tot een bron van kracht. Je gaat een diepe verbinding met je hart maken en de kracht ervan herontdekken waardoor je beter in staat bent om bij jezelf te blijven en de juiste keuzes te maken.

Dit is geen gewone workshop, het is een liefdevol geschenk aan jezelf die je zal helpen de verbinding met je hart te herstellen.

Ervaring met lichaamswerk of het werken in groepen is niet vereist. Als je bij het lezen van deze tekst een innerlijke “ja” voelt, ben je van harte welkom om deel te nemen.

Wat je kunt verwachten

Een magische reis van het hoofd naar het hart. We gaan aan de slag met de wijsheid van het hart en het ontwikkelen van bewustzijn. Via lichaamsgerichte oefeningen, ademwerk, meditatie, soundhealing, die dieper gaat dan alleen ontspanning, het unieke helende ‘Heart Ritual’ en deelmomenten zullen we verkennen hoe jij omgaat met ‘Tijd voor Jezelf’.

Ontdek welke delen in jou aandacht nodig hebben om jouw verlangens te vervullen. Laat je nieuwsgierigheid je gids zijn in dit avontuur en ontdek het unieke verhaal van jouw hart.

Ik nodig je uit om deel te nemen aan deze reis, om jezelf toe te staan om te voelen, te helen en te groeien. Om je hart te openen voor de mogelijkheden die voor je liggen en je te laten leiden door de wijsheid van jouw eigen hart.

“Be you, love you! All ways, always!”

Voor wie?

 • Je wilt het verleden los te laten en meer in het nu te leven.
 • Je wilt meer zelfliefde, vertrouwen en veerkracht ervaren.
 • Je wilt meer zelfbewustzijn ontwikkelen.
 • Je wilt de kracht van tijd voor jezelf ervaren.
 • Je wilt meer vanuit je hart leren leven.
 • Je wilt graag meer vertrouwen op je intuïtie.
 • Je zoekt een bijzondere manier om stil staan bij een impactvolle gebeurtenis en deze een plekje te geven.
 • Je voelt de behoefte om liefdevol stil te staan bij bepaalde aspecten van je leven.

Wat levert het je op?

 • Meer zelfliefde, vertrouwen en veerkracht.
 • Verlichting
 • Je bent meer gegrond en in connectie met je lichaam.
 • Meer lichaamsbewustzijn en zelfbewustzijn.
 • Een diepe connectie en liefdevolle heling van het hart.
 • Meer verbinding. Je gaat jouw eigen kracht herkennen en erkennen.
 • Een magische helende ervaring.

Leef jouw leven in verbinding

Deze workshop is onderdeel van de reeks ‘In verbinding’, waarin elk evenement een eigen uniek thema heeft. Dit keer draait alles om ‘Ontdek de Kracht van Tijd voor Jezelf’. Waarin mijn intentie is om jou een veilige en inspirerende plek te bieden, waarin je stap voor stap meer ruimte kunt creëren voor een leven dat in lijn is met jouw unieke aangeboren kwaliteiten.

Over de facilitator:

Mijn naam is Patricia en ik ben een Counselor, Coach en Psycho (Sociaal) therapeut gevestigd in Maarssen. In mijn eigen praktijk bied ik individuele lichaamsgerichte therapie, counseling en coaching aan.

Ik geloof met heel mijn hart dat zelfreflectie en groepssteun de kracht hebben om te helen. Daarom organiseer ik ook groepsactiviteiten gericht op bewustzijnsverruiming en innerlijke groei. Wil je meer over mij lezen? Dat kan!

Meer over mij

Mis deze inspirerende workshop niet! Reserveer je plek vandaag nog.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst telefonisch contact? Bel (+31) 6 2717 1607

Meld je nu aan!

ALLE DETAILS OP EEN RIJ

DATA:  zaterdag 4 mei 2024 VOL ll 22 juni 2024

TIJD: Vanaf 9:30 uur gaan de deuren open voor ontvangst. 10:00 uur gaan we beginnen en rond 15:30u ronden we het programma af.

PRIJS: € 175,- pp incl. btw en is inclusief koffie/thee/water, lunch en versnaperingen tussendoor. Ook ontvang je de “Heart Ritual” Cadeaubox,  twv € 44,- cadeau.

BEREIKBAARHEID: Zowel met auto als met OV is de locatie goed en makkelijk te bereiken. Er gaan meerdere malen per uur bussen van en naar Utrecht CS. Parkeren is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

DE PLEK: Deze workshop wordt gegeven in het mooie Doorn

Let op: je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling. De workshop gaat door bij minimaal 6 inschrijvingen.

Het is ook mogelijk om deze workshop privé (1 op 1), als duo of met een privé gezelschap te boeken. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Deelnemers vertellen...

Back To Top