Skip to content

Hi, mijn naam is Patricia

De drijvende kracht achter InnerYourney. Al meer dan 20 jaar begeleid ik, met name vrouwen, die meer uit het leven willen halen. Vrouwen die niet lekker in hun vel zitten, het gevoel hebben dat ze geleefd worden door hun omgeving, die de verbinding met zichzelf kwijt zijn. Vrouwen die twijfelen aan zichzelf, ondanks hun toegewijde inspanningen om zich beter te voelen, zowel lichamelijk als geestelijk, maar niet de gewenste resultaten hebben behaald. Ze hebben vaak al verschillende wegen bewandeld, maar ervaren nog steeds stress, onverwerkte emoties of andere levensuitdagingen. Ze hebben allemaal een ding gemeen; ze zijn niet gelukkig met de situatie waarin ze zich bevinden. Ik heb al veel mensen mogen helpen in hun proces en met veel liefde en compassie begeleid ik jou ook naar een diepere verbinding met jezelf. Zodat ook jij kunt doen wat je écht wilt en het beste uit je leven halen.

Opleiding en ervaring

Met mijn achtergrond in psychotherapie, NLP, lichaamswerk en aanvullende opleidingen in zowel de reguliere als complementaire zorg, samen met een intensieve weg aan persoonlijke levenservaring put ik uit een breed scala aan expertise. Mijn aanpak is gebaseerd op een methodiek die ik heb ontwikkeld door verschillende behandelmethoden en technieken te combineren, volledig afgestemd op jouw hulpvraag en behoeften. Het vergroten van bewustzijn en zelfkennis, het loslaten van ballast en het bevorderen van eigenwaarde, vrijheid, rust, balans en geluk staan centraal in mijn aanpak.

Geloof je dat er meer in jou schuilt dan wat er nu naar buiten komt? Dan ben je bij InnerYourney aan het juiste adres.

“What will your story be?”

Iedereen is uniek!

Ik geloof dat iedereen zijn of haar eigen unieke verhaal heeft en het vermogen heeft om het te veranderen en naar zijn eigen hand te zetten. Door bewust te worden van onze eigen kracht, kunnen we betere keuzes maken en ons leven vormgeven op de manier die bij ons past. Mijn motto luidt dan ook:

Own your life. Your story!

Dit motto weerspiegeld mijn diepgewortelde overtuiging over het belang van Rust, Helderheid, (Zelf)liefde, Aandacht en Bewustzijn als fundament voor het bereiken van ware geluk. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer we deze elementen omarmen, we in staat zijn om een leven te creëren dat vervulling en vreugde brengt.

Ik werk met liefde en compassie aan jouw persoonlijke groei en veranderingsproces. Bij InnerYourney sta jij centraal en ontvang je de aandacht die je verdient. Het is mijn passie om mensen te helpen voorbij beperkende overtuigingen te kijken, zodat ze ten volle kunnen genieten van het leven.

Mijn diensten

Bij InnerYourney bied ik diverse vormen van ondersteuning aan. Je kunt bij mij terecht voor individuele sessies, op maat gemaakte begeleidingstrajecten, inspirerende workshops en verrijkkende retraites. Al mijn sessies, workshops en retraites zijn gebaseerd op een holistische visie, waarin lichaam, geest en ziel als één geheel worden beschouwd. Zo help ik je niet alleen om mentale blokkades aan te pakken, maar werken we ook aan het versterken van je fysieke, emotionele en spirituele welzijn.

Kies je voor individuele begeleiding? Bij InnerYourney kijken we samen welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij jouw behoeften om optimale resultaten te behalen. Elk traject is uniek en volledig afgestemd op jou.

Ben jij klaar voor een nieuwe stap? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Back To Top