Skip to content

Levensvragen? Vind Antwoorden en Rust met een persoonlijke Reading

Tijdens een reading onthul ik de boodschappen die in woorden, beelden en betekenis worden vertaald. Een reading kan je brengen bij de kern van wie jij bent en bij de essentie van datgene waarmee je bezig bent. Je krijgt antwoorden op belangrijke levensvragen. Of je nu worstelt met werk, relaties, gezondheid, persoonlijke groei of spirituele zaken, een reading geeft je inzichten en handvaten die jou helpen grip te krijgen op de situatie. Puzzelstukjes vallen in elkaar.

De kracht van een consult

  • Laat je verrassen door de kracht van een consult;
  • Na afloop voel je je bewuster, bevestigd en geïnspireerd, en ervaar je een diepe innerlijke rust;
  • Bovenal blijf je ten alle tijde regisseur van en verantwoordelijk voor je eigen leven en maakt keuzes die voor jou goed voelen.

Praktische informatie

Consulten worden op afspraak ingepland, duren een uur en bieden diepgaand inzicht en concrete handvaten.

De investering voor een consult bedraagt €75,- inclusief 21% BTW. Voor zakelijke consulten geldt een exclusief BTW-tarief. Betaling kan contant of via pin. Bij online consulten vindt de betaling vooraf plaats bij boeking.

Een consult kan zowel in de praktijk als online plaatsvinden via een video call. Na betaling ontvang je per e-mail de gegevens om in te loggen op de video call via je computer, tablet of telefoon.

Energy is everything and that is all there is to it

Ben je op zoek naar antwoorden of heb je levensvragen? Ontvang een krachtige reading!

Back To Top