Skip to content

Ontdek de Kracht van Zelfliefde

Op deze dag draait alles om lichaamsbewustzijn en jouw liefde voor jezelf. Samen in een groep van gelijkgestemden ga je op zoek naar het verhaal dat jouw lichaam te vertellen heeft over jouw verbinding met jezelf.

Veilig en ontspannen voelen in je lichaam

Op deze dag draait alles om lichaamsbewustzijn en jouw liefde voor jezelf. Samen in een groep van gelijkgestemden ga je op zoek naar het verhaal dat jouw lichaam te vertellen heeft over jouw verbinding met jezelf.

Herstel de verbinding met het lichaam

Veel mensen hebben moeite om een goede relatie met hun lichaam te onderhouden, met als resultaat dat  ze de verbinding met de liefde in henzelf verliezen. Soms raken we er zo van vervreemd dat we wel weten wat liefde is, maar het niet echt kunnen voelen.

Emoties en het effect op onze gezondheid

Dit kan onprettige emoties veroorzaken, zoals stress, altijd maar ‘aan’ staan, gevoelens van druk, moeite met rust vinden of gevoelens van zinloosheid. Het beïnvloed onze gezondheid en welzijn negatief.

Het belang van lichaamsconnectie

Door weer bewust aandacht aan ons lichaam te besteden, door ons bewustzijn ervan te vergroten en de connectie ermee te verstevigen, zullen we ervaren dat we onszelf weer beter kunnen verbinden met onze innerlijke liefde.

Ontdek de sleutel tot innerlijke verbinding

Het is via ons lichaam dat we het leven ervaren en door de verbinding met ons lichaam te herstellen, herstellen we automatisch de mogelijkheid om contact te maken met de liefde in onszelf en daarmee de liefde voor onszelf.

De kracht van zelfliefde

Liefde is het diepste, meest wezenlijke contact dat je met jezelf en het leven kan maken. Het is de kern in jou en in alles. Wanneer je de verbinding herstelt met je lichaam en je eigenliefde kunt voelen zul je dat positief terug gaan zien in je leven. Zelfliefde is flow in alle facetten van jouw leven

How you love yourself is how you teach others to love you

Yes, ik wil meer innerlijke rust!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze dag gaan we op onderzoek uit om weer contact te maken met de liefde in en voor onszelf. Het is een interactieve workshop waarin je aan de slag gaat met bewustzijnsoefeningen (actieve) meditatie, deelmomenten, visualisatie en ademtechnieken om naar het verhaal van jouw lichaam te luisteren in relatie tot het thema ‘Zelfliefde’.

De wijsheid van het lichaam

De oefeningen zijn zo afgestemd, dat iedereen op zijn eigen tempo zijn eigen ontdekkingsreis kan maken. Ervaring met lichaamswerk of het werken in groepen is niet vereist. Als je bij het lezen van deze tekst een innerlijke “ja” voelt, ben je van harte welkom.

De uitnodiging voor deze dag is om nieuwsgierig te zijn naar het verhaal van jouw lichaam over zelfliefde, of om die nieuwsgierigheid juist te ontwikkelen.

Voor wie?

Voor jou wanneer je:

 • Meer wilt verbinden met jouw lichaam.
 • De taal van je lichaam wilt leren begrijpen
 • Verlangt naar een liefdevollere relatie met jezelf
 • Relaties met anderen wil verbeteren
 • Zelfvertrouwen wilt laten groeien
 • Stress wilt verminderen
 • Innerlijke rust wilt bevorderen
 • Meer zelfbewustzijn wilt ontwikkelen

Doe mee! En geef jezelf de liefde en zorg die je verdient. Laat transformatie beginnen. Want het mooiste wat je jezelf kunt geven is een liefdevolle relatie met jezelf.

Wat levert het je op?

 • Een diepere connectie met jezelf
 • Meer zelfliefde
 • Meer zelfbewustzijn
 • Vermindering stress wat innerlijke rust bevordert
 • Beter begrip van je emoties (emotie regulatie)
 • Persoonlijke groei: De workshop bevordert bewustzijnsontwikkeling en innerlijke groei.
 • Zelfvertrouwen. Het versterken van zelfliefde en zelfacceptatie vergroot zelfvertrouwen waardoor je beter in staat bent om uitdagingen aan te gaan.

Over de facilitator:

Mijn naam is Patricia en ik ben een Counselor, Coach en Psycho (Sociaal) therapeut gevestigd in Maarssen. In mijn praktijk bied ik individuele lichaamsgerichte therapie, counseling en coaching aan.

Ik geloof met heel mijn hart dat zelfreflectie en groepssteun de kracht hebben om te helen. Daarom organiseer ik ook groepsactiviteiten gericht op bewustzijnsverruiming en innerlijke groei. Wil je meer over mij lezen? Dat kan!

Meer over mij

In al mijn workshops staat de wijsheid van het lichaam centraal en bevorderen we bewustzijnsontwikkeling.

Mis deze inspirerende workshop niet! Reserveer je plek vandaag nog.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst telefonisch contact? Bel (+31) 6 2717 1607

Meld je nu aan!

ALLE DETAILS OP EEN RIJ

DATA:  20 april 2024 ll 24 november 2024

TIJD: Vanaf 9:30 uur gaan de deuren open voor ontvangst. 10:00 uur gaan we beginnen en rond 15:30u ronden we het programma af.

PRIJS: € 149,- pp incl. btw (zakelijk excl. btw) en is inclusief koffie/thee/water, lunch en versnaperingen tussendoor.

BEREIKBAARHEID: Zowel met auto als met OV is de locatie goed en makkelijk te bereiken. Er gaan meerdere malen per uur bussen van en naar Utrecht CS. Parkeren is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

DE PLEK: Deze workshop wordt gegeven in het mooie Doorn

Let op: je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling. De workshop gaat door bij minimaal 6 inschrijvingen.

Wat anderen over mij zeggen...

Back To Top