Skip to content

Ontdek de kracht van Adem

Niets is krachtiger dan een persoon die in verbinding staat met zijn lichaam! Je ademt zoals je leeft, je leeft zoals je ademt.

In de workshop ‘Ontdek de Kracht van Adem’, zul je ervaren dat ademen veel meer is dan een alledaagse handeling. In een veilige bedding ga je  samen met een kleine groep gelijkgestemden, via je ademhaling op zoek naar het verhaal wat jouw lichaam jou te vertellen heeft.

Het is niet altijd eenvoudig om een gezonde relatie met ons eigen lichaam te hebben. Ons lichaam is zowel ons veilige thuis als een potentiële bron van spanning en ongemak. Onverwerkte trauma, onderdrukte emoties en  spanningen worden opgeslagen in het lichaam wat vele uiteenlopende klachten kan veroorzaken. En lost niet vanzelf op! Gelukkig biedt onze ademhaling een kostbare ingang naar een diepere connectie met onszelf en het leven, zelfs als we er zo vervreemd van zijn geraakt dat we niet meer -echt- kunnen voelen wat er in ons lichaam gebeurt.

De workshop “Ontdek de kracht van Adem” biedt een krachtige en liefdevolle manier om de verschillende lagen van jezelf te verkennen en bevordert heling op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Ik wil de Kracht van Adem ervaren!

Ontdek wat jouw adem jou vertelt

Bereid je voor op een reis naar je innerlijke zelf!  Deze workshop gaan we samen aan de slag om te ontdekken wat jouw unieke ademhaling je te vertellen heeft.

Dit doen we door gebruik te maken van lichaamsgerichte oefeningen, bio-energetica en diverse krachtige ademtechnieken die je uitnodigen om stress, spanning en verborgen emoties los te laten en je te helpen:

 • Diepe inzichten te verkrijgen in jezelf en je levenspad.
 • Emotionele heling te bevorderen en innerlijke balans te herstellen.
 • Je mentale helderheid en veerkracht te vergroten.
 • Stress en spanning los te laten en je levensenergie te laten stromen.

Na de workshop voel je je meer gegrond, ontspannen en kun je innerlijke rust ervaren.

Ontdek de helende kracht van jouw ademhaling. Doe mee!

Voor wie?

Deze workshop is voor jou als je nieuwsgierig bent naar of juist wilt worden naar wat jouw ademhaling te vertellen heeft. Onze adem is de sleutel tot een gezonder, gelukkiger leven. En is een krachtige tool voor persoonlijke groei en transformatie.

Het kan jou helpen bij:

 • Stress & spanning
 • Oppervlakkige ademhaling
 • Burn-out klachten
 • Depressieve klachten
 • Angst/verdriet
 • Piekergedachten
 • Energiegebrek
 • Onverwerkte trauma
 • Het verbeteren van je fysieke, emotionele en mentale welzijn
 • Doorbreken van fysieke, emotionele en mentale blokkades

Laat je adem je gids zijn naar een gezonder, gelukkiger en meer vervuld leven.

Breath is the link between mind and body

De workshop “De kracht van Adem” maakt deel uit van de “In verbinding”-reeks. Elke workshop richt zich op een specifiek thema met als doel bewustzijnsverruiming en innerlijke groei. Doe mee en ontdek een diepere verbinding met jezelf.

Over de facilitator:

Mijn naam is Patricia en ik ben een Counselor, Coach en Psycho (Sociaal) therapeut gevestigd in Maarssen. In mijn eigen praktijk bied ik individuele lichaamsgerichte therapie, counseling en coaching aan.

Ik geloof met heel mijn hart dat zelfreflectie en groepssteun de kracht hebben om te helen. Daarom organiseer ik ook groepsactiviteiten gericht op bewustzijnsverruiming en innerlijke groei. Wil je meer over mij lezen? Dat kan!

Meer over mij

Mis deze inspirerende workshop niet! Reserveer je plek vandaag nog.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Let op: mocht je hartklachten, ernstige psychische problemen, epilepsie, een extreem hoge bloeddruk hebben of zwanger zijn, neem dan eerst even contact met mij op.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst telefonisch contact? Bel (+31) 6 2717 1607

Meld je nu aan!

TIJD: Vanaf 9:30 uur gaan de deuren open voor ontvangst. 10:00 uur gaan we beginnen en rond 15:30u ronden we het programma af.

KOSTEN: € 149,- incl. btw (zakelijk excl. btw) en is inclusief koffie/thee/water/limonade, lunch en versnaperingen tussendoor.

PARKEREN: Parkeren is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Ook via het Openbaar vervoer is de locatie makkelijk bereikbaar. De bus stopt voor de deur

DE PLEK: Deze workshop wordt gegeven in het mooie Doorn

Let op: je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling. De workshop gaat door bij 6 inschrijvingen.

Wat anderen over mij zeggen...

Back To Top